Tuftewear

Tuftewear synes det viktigste med undertøy er komforten. Den utrolige mykheten kommer fra bambusviskosen som er brukt; allergivennlig*, temperaturregulerende, svært fuktabsorberende, og ikke minst – den reduserer utviklingen av lukt**.Alle Tufte boxere er så klart Oeko-tex® sertifiserte. Det betyr at du kan kle på deg uten å bekymre deg for giftstoffer i ditt innerste plagg. Tufte Boxere er rett og slett ren komfort.

Allergivennlig Grundig testing bekrefter at Tufte boxere er helse- og allergitrygge*. Fibrene av bambus lyocell er også utrolig myke og behagelige – perfekt for personer med sensitiv hud.

Absorberer fuktighet Bambus lyocell absorberer fuktighet opptil 3 ganger bedre enn bomull. Det trekker fukten vekk fra huden og ut i plagget.

Pandavennlig Bambusen som brukes høstes etter prinsipper om bærekraftig skogsdrift. Det benyttes ikke flatehogst, og bambusen Tufte bruker er en annen enn pandaen spiser.

Begrenser luktdannelse Bambus lyocell begrenser utviklingen av lukt** – det gjør den perfekt til bruk i undertøy.

 *Alt vårt undertøy er Oeko-Tex® Standard 100 sertifisert. Det vil si at plaggene våre er helse- og allergitrygge. Oeko-Tex®  standarden oppdateres hvert år så du kan være trygg på at den aldri blir utdatert.

**Sammenlignet med tekstiler av bomull. Basert på tilbakemelding fra brukere og vitenskapelige tester.