Levering

Normalt har du varene på postkontoret 2-3 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer

 

Uavhentede pakker

Ved uavhentede pakker hvor vi ikke får beskjed om retur pr. epost vil det faktureres kr 300 i gebyr som dekker våre kostnader for returfrakt og -behandling.

 

Hente selv

 Hos oss kan du hente på vårt lager i Holmestrand.

 Våre hentetider er mandag til fredag fra kl 08-16.00

Når du henter på vårt lager tilkommer det selvsagt ingen fraktkostnader.

 

Henteadresse:

 Zinny AS

Bentsrudveien 1B

3083 Holmestrand

Betaling

 

Oppkrav
Hvis du har valgt oppkravsgebyr vil gebyret komme i tillegg til fakturabeløpet.
 
Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 160,- .
 
 

Informasjon om retur

En retur forutsetter at varen er ubrukt, i samme stand som da du mottok den med alle merker og prislapper på plagget. Undertøy, kosmetikk, smykker og andre hygieneprodukter kan dessverre ikke returneres etter at originalemballasjen er brutt (eventuelle feilvarer kan reklameres).

På samme måte som det er vårt ansvar at pakken kommer frem til deg, er det ditt ansvar som kunde at pakken kommer frem til oss. Om du velger sporingspakke er du helt sikker på at den ikke forsvinner. Velger du en rimeligere variant uten sporing har du mindre kontroll på hvor pakken din er. Du har 30 dagers åpent kjøp og 14 dagers angrerett fra du mottar varen. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten må du returnere varene eller gi oss skriftlig beskjed om at du vil benytte angreretten innen 14 dager fra du hentet ut pakken

Gjelder det retur av en defekt vare, eller en annen sak utenfor åpent kjøp og angrerett benytter du vårt returskjema som fulgte med varen. Du kan også laste ned returskjemaet her.

Gjelder det retur innenfor fristen for åpent kjøp eller angrerett bruker du vårt angrerettskjema som fulgte med ordrebekreftelsen. Du kan også laste ned angrerettskjemaet her.

Returadresse:

Zinny AS Bentsrudveien 1B 3083 Holmestrand