Om oss

Zinny AS
Bentsrudveien 1B
3083 Holmestrand

Epost: kundeservice@zinny.no
Telefon: 926 31 940

Mer om Zinny AS:

Zinny AS er plassert i flotte Vestfold. Vår ambisjon er å gi deg et bredt utvalg av de mest kjente merkevarene som lager raffinert, behagelig, sporty og ellers nydelig undertøy til både han og henne! Hos oss vil du finne undertøy til seg selv, til kjæresten eller en gave til en god venn. Du som kunde står selvsagt i fokus og vi vil gjøre alt vi kan for at du skal få en behagelig shoppingopplevelse. Vi har alle varene du ser i vår butikk på lager, derfor kommer det du bestiller på Zinny.nolynraskt hjem til deg.

Vi samarbeider med Klarna for å tilby deg betaling med kort eller faktura, avbetaling og betalingsutsettelse etter ønske. Mer om Klarna finner du her https://www.klarna.com/no/kundeservice/

Firmainformasjon:

Organisasjonsnummer: 919199385

Kontonummer, DNB: 1503.91.67643

Informasjon om retur:

En retur forutsetter at varen er ubrukt, i samme stand som da du mottok den med alle merker og prislapper på plagget. Undertøy, kosmetikk, smykker og andre hygieneprodukter kan dessverre ikke returneres etter at originalemballasjen er brutt (eventuelle feilvarer kan reklameres).

På samme måte som det er vårt ansvar at pakken kommer frem til deg, er det ditt ansvar som kunde at pakken kommer frem til oss. Om du velger sporingspakke er du helt sikker på at den ikke forsvinner. Velger du en rimeligere variant uten sporing har du mindre kontroll på hvor pakken din er. Du har 30 dagers åpent kjøp og 14 dagers angrerett fra du mottar varen. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten må du returnere varene eller gi oss skriftlig beskjed om at du vil benytte angreretten innen 14 dager fra du hentet ut pakken

Gjelder det retur av en defekt vare, eller en annen sak utenfor åpent kjøp og angrerett benytter du vårt returskjema som fulgte med varen.

Gjelder det retur innenfor fristen for åpent kjøp eller angrerett bruker du vårt angrerettskjema som fulgte med ordrebekreftelsen.

Returadresse:

Zinny AS
Bentsrudveien 1B
3083 Holmestrand

Uavhentede pakker

Ved uavhentede pakker hvor vi ikke får beskjed om retur pr. epost vil det faktureres kr 300 i gebyr som dekker våre kostnader for returfrakt og -behandling.